Автор Тема: Миссия  (Прочитано 3715 раз)

Оффлайн Андрей Любавин

  • Сообщений: 99
Миссия
« : 02 Декабря 2010, 16:30:32 »
Логично пока тему о миссионерской деятельности поместить именно в раздел "вопросы", а не "деятельность".

12.10.11 тема перенесена в раздел "Деятельность православной молодежи".

К делу. Изучаю сейчас миссионерские ресурсы в сети, где и какие миссионерские программы действуют. Меня особо заинтересовало "Православное миссионерское движение в честь пророка Даниила" (Москва). Вот их ресурсы:
http://daniilcenter.ru/ - сайт движения
http://orthomission.ru/ - школа православного миссионера
Группы ВКонтакте:
http://vkontakte.ru/club1831551
http://vkontakte.ru/club19557158
ЖЖ:
http://community.livejournal.com/orthomission/

Кто желал бы пройти обучение в школе (возможна форма On-line обучения)? У кого вообще какие размышления на тему создания и развития миссионерского движения у нас?
« Последнее редактирование: 12 Октября 2011, 18:06:58 от Андрей Любавин »

Оффлайн Андрей

  • Сообщений: 34
Re:Миссия
« Ответ #1 : 03 Декабря 2010, 02:04:49 »
Я тоже очень хочу на обучение миссионерской деятельности.
Да и всем советовал бы, пусть даже в том случае, если эти знания потом нигде не применить. Они важнее всяческих ВУЗов и важны в личном спасении каждого.
Христианство - не учение, а жизнь.

Оффлайн Андрей Любавин

  • Сообщений: 99
Re:Миссия
« Ответ #2 : 08 Августа 2011, 00:54:32 »
Молитвы миссионера

В начале каждого дня или перед проповедью
Господи! Господи! Положивый душу Твою за спасение всех человек! Яко Господин жатвы Твоея, изведи многих делателей на жатву Твою! Изведенным же даждь дух молитвы, дух любви Твоея, дух смирения, терпения и разума. Даждь им благовествовати силою многою во исполнение Евангелия Твоего. Да укрепится и возрастет желание возжелавших вспомоществовати нам делами любви благотворящей, да умножатся подобные пособники наши. Благодеющим нам воздаждь Твоими благословениями: живым подаждь здравие и благоденствие, усопших со святыми Твоими в вечных селениях упокой. Ненавидящих и обидящих нас прости, Владыко Человеколюбче, просвети их сердца, вразуми их умы. Всем же нам, Кровию Твоею искупленным, ведущим и еще не ведущим Тя, даруй свет разума Святаго Евангелия Твоего. Ускори призвати и соединити всех в едино стадо Твое здесь на земле и пребыти с Тобою во веки неразлучны во свете Отца Твоего и Бога нашего, Ему же с Тобою и Святым Духом слава и держава во веки. Аминь.

МОЛИТВА В 9 ЧАСОВ УТРА.
Владыко Боже Отче Вседержителю, Господи Сыне Единородный Иисусе Христе, и Святый Душе, Едино Божество, Едина Сила, помилуй мя грешнаго, и имиже веси судьбами, спаси мя, недостойнаго раба Твоего, яко благословен еси во веки веков, аминь.
 
МОЛИТВА В 12 ЧАСОВ ДНЯ.
Боже и Господи сил, и всея твари Содетелю, Иже за милосердие безприкладныя милости Твоея, Единороднаго Сына Твоего, Господа нашего Иисуса Христа, Низпославый на спасение рода нашего, и честным Его Крестом рукописание грех наших Растерзавый, и Победивый Тем начала и власти тьмы: Сам, Владыко Человеколюбче, приими и нас, грешных, благодарственныя сия и молебныя молитвы, и избави нас от всякаго всегубительнаго и мрачнаго прегрешения, и всех озлобити нас ищущих, видимых и невидимых враг, пригвозди страху Твоему плоти нашя, и не уклони сердец наших в словеса или помышления лукавствия, но любовию Твоею уязви душы нашя: да к Тебе всегда взирающе, и еже от Тебе светом наставляеми, Тебе Неприступнаго и Присносущнаго зряще Света, непрестанное Тебе исповедание и благодарение возсылаем, Безначальному Отцу, со Единородным Твоим Сыном, и Всесвятым, и Благим, и Животворящим Твоим Духом, ныне и присно и во веки веков, аминь.
 
МОЛИТВА В 15 ЧАСОВ.
Владыко Господи Иисусе Христе Боже наш, долготерпевый о наших согрешениих, и даже до нынешняго часа приведый нас, воньже на животворящем древе вися, благоразумному разбойнику иже в рай путесотворил еси вход, и смертию смерть разрушил еси, очисти нас грешных и недостойных раб Твоих. Согрешихом бо и беззаконновахом, и несмы достойни возвести очеса нашя и воззрети на высоту Небесную, зане оставихом путь правды Твоея, и ходихом в волях сердец наших. Но молим Твою безмерную благость, пощади нас, Господи, по множеству милости Твоея, и спаси нас Имене Твоего ради Святаго, яко исчезоша в суете дние наша, изми нас из руки сопротивнаго, и остави нам грехи наша, и умертви плотское наше мудрование, да ветхаго отложивше человека, в новаго облецемся: и Тебе поживем, нашему Владыце и Благодетелю, и тако Твоим последующе повелением, в вечный покой достигнем, идеже есть всех веселящихся жилище, Ты бо еси воистинну истинное веселие и радость любящих Тя, Христе Боже наш, и Тебе славу возсылаем, со Безначальным Твоим Отцем, и Пресвятым и Благим и Животворящим Твоим Духом, ныне и присно и во веки веков. Аминь.